Oznake

utorak, 17. siječnja 2012.

DAR BAZAR

Nedjelja je protekla u zaista lijepom druženju sa divnim ženama i divnom organizatoricom Dar Bazara Merjem Muharemović. O ovom divnom insanu imam samo riječi hvale...
Zaista je divno vidjeti sve te jake i hrabre žene koje se bore sa životnim nedaćama i u ovim teškim i kriznim vremenima rade nešto lijepo i doprinose svojim kućnim budžetima. Lijepo je vidjeti taj jaki duh i to što na Dar Bazar sve dolazimo sa istim ciljem, a to je prije svega lijepo i ugodno druženje, razmjena ideja i savjeta o izradi raznih ukrasnih i odjevnih predmeta. Eh da sad ne budem nepravedna i ne spomenem i još  da na našim Bazarima učestvuju i muškarci, neki izlažu svoje radove, a neki su tu kao podrška suprugama. Zaista mi je drago da mogu biti dio ovako jedne pozitivne stvari koja se dešava u našem gradu, i koja pretenduje da preraste u zaista nešto veće i dugotrajnije.
Mesh je ovaj put predstavio dio svoje pletene kolekcije, i nešto asesoara kao što su broševi, ogrlice u obliku sova i nešto u romantičnom stilu, kao i naušnice sovice i kućice.  Također bile su tu i kozmetičke torbice za put i slično.
Evo par slikica našeg kutka na Bazaru.






Također svi koji se žele učestvovati na Dar Bazaru detalje o prijavi mogu naći ovdje.


Pošto smo odnedavno u svoj asortiman uvrstili i pleteninu, evo par slikica pletenih stvari za odrasle i dječicu.
 Udobna kapica sa mašnicom :)

Topla zimska kapa koja veoma dobro štiti uši.

Ovratnik sa veoma efektnim dugmićima. 

 Kompletići za bebe do 6 mjeseci.


Kompletić za djevojčice (4-5 god.) 


                                                          Baby kompletić za dječaka.

Eh jos jedna stvar našu detaljniju ponudu možete pogledati na FB stranici Mesh Unikati!

Nema komentara:

Objavi komentar